Var ska du gifta dig?

Jag ser helst inga begränsningar, så jag kommer gärna till dig.

Jag jobbar mest i Dalarna, Hälsingland, Småland och Stockholm. Spenderar en hel del tid i Italien och då framför allt i Toscana. Med det inte menat att dessa platser är min gräns. 

Vill du och ditt sällskap bli stylade på ett slott, på ett hotellrum, hemma i din trädgård i Skåne eller på en höghöjdsbana någonstans, så kommer jag. Mer än gärna. Jag är flexibel.

Jag utgår med min verksamhet från Borlänge i Dalarna. Jag frilansar och reser land och jord runt med mina hårkunskaper och make-up skills. Vid bokningar längre bort från Borlänge än 10 mil tillkommer viss reseersättning samt kostnad för eventuellt boende vid behov. Detta diskuterar vi ihop oss om vid bokningsförfrågan.

foto: www.mirjaphotography.com
foto: www.mirjaphotography.com
foto: www.mirjaphotography.com
foto: www.mirjaphotography.com
foto: www.mirjaphotography.com
foto: www.mirjaphotography.com

Det här är jag

Så du känner igen mig när vi möts

 Jag är en Italien- och vildmarksälskande trebarnsmamma med en frisörgesäll i grunden. Sedan några år tillbaka använder jag mina frisörfärdigheter endast för brudklädslar vid sidan av lite annat arbete i vårt familjeföretag. 

Jag samlar på upplevelser. Jag älskar verkligen att resa och få uppleva nya platser och få möta hela världens olika typer av människor.

Bröllopsfotograf

i Småland men som gärna reser för kärleken

Jag jobbar gärna med din bröllopsfotograf. Själv samarbetar jag ofta när det stämmer med Mirja Photography med säte i Eksjö i Småland. Det är hon som har fotat alla bilder på denna hemsida om inget annat anges.

Söker ni en erfaren och proffsig fotograf till er dag så hittar ni mer om Mirja här